Vi ønsker at våre ungdommer skal trene på en sunn måte, og ha en fornuftig holdning til kropp, trening og kosthold. Vi introduserer derfor TRENINGSLAPPEN.

Treningslappen er et introduksjonskurs for ungdom født i 2008 som vurderer å begynne å trene på treningssenter det året de fyller 15 år, altså i 2023. Treningslappen gir en trygg inngang til styrke – og kondisjonstrening , og gir et godt grunnlag for å komme i gang. Treningslappen gir ungdommen innføring i blant annet treningsprinsipper, skadeforebygging, kroppskontroll og kosthold. Deltakerne vil også få et treningsprogram som kan benyttes på egenhånd i ettertid.

Kurset går over 2 ettermiddager: Onsdag 23. november og onsdag 30 november, kl 15 – 16.30 begge dager. Kurset holdes av personlig trener i samarbeid med fysioterapeut og kiropraktor.

Kursavgift: Kr 250,- for 2 ettermiddager. De av deltakerne som velger å melde seg inn hos oss i 2023, får kursavgiften refundert i form av fri innmelding.

Bindende påmelding innen 18. november til post@oppdaltreningssenter.no, eller ved direkte kontakt i resepsjonen. Foresatte må gi sitt samtykke til deltakelse.