Nyhetsarkiv

YOGAKURS HØST 2022

YOGAKURS HØST 2022

Til høsten blir det yogakurs hos oss! Det blir et grunnkurs som går over 7 uker og avsluttes med en “yogahelg”. Kurset vil passe for alle, enten yoga er helt nytt for deg, eller du er godt kjent med det fra før. Mer info og påmelding medio august.

MURPH

MURPH

Mandag 30.05 skjer det! MURPH!
Det er fortsatt mulig å skrive seg på lista og bli med. Økta kjøres ute på banen og i Tufteparken. Vi møtes kl.18 for felles oppvarming, men varm gjerne opp selv også. Pullups kan utføres i stang med beina i bakken eller med strikk. Spørsmål? Spør Amy:) Bli med!!

Sommerkort!

Sommerkort!

Er du student og ønsker å trene hos oss i sommer? I perioden 10. mai – 20. august kan du kjøpe sommerkort til kr 470,- pr mnd. Kortet kan kjøpes på vår hjemmeside under fanen Bli Medlem eller i resepsjonen. Velkommen til oss!

Sommer-konkurranse!

Sommer-konkurranse!

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å holde formen ved like i sommer! Gjennomfør minimum 10 treningsøkter (gruppetimer eller individuelt) i perioden 1.juli – 20.august, og bli med i trekningen av treningssko – eller klær til en verdi av kr 2000,-! Treningsøktene dokumenteres ved at du skanner kortet ditt i resepsjonen. Dersom du ikke er i Oppdal i konkurranse-perioden, kan du notere deg datoer for treningsøktene dine, og bli med i trekningen likevel. (Du må uansett ha aktivt medlemskap hos oss for å delta.)
PS! Vi kjører gruppetimer i hele sommer! 🙂

Påska ved Oppdal Treningssenter

Påska ved Oppdal Treningssenter

I “stille uke” (11. – 13. april) er resepsjonen betjent kl 0900 – 1200. Skjærtorsdag  – 2. påskedag er resepsjonen ubetjent. Det kjøres gruppetimer skjærtorsdag og 1. påskedag kl 10.00. Det må være minimum 4 påmeldte innen kl 22.00 kvelden før for at timene skal gjennomføres.

Drop-in og påskemedlemskap kan kjøpes på vår hjemmeside. Påskemedlemskapet varer fra 8. – 18. april og koster kr 450,-

Vi ønsker alle ei riktig god påske!

Zumba-Party!

Zumba-Party!

Endelig blir det ZUMBA-PARTY igjen!! Onsdag 6. april tyvstarter vi påska med en heidundrende dansefest kl 18 – 20. Det blir premietrekning, fengende rytmer, stor stemning, svette og danseglede – og selvsagt servering av appelsiner, solo og kvikklunsj underveis 😉
Påmelding på vanlig måte på timeplanen. Vi gleder oss!!

Ønsker du mer energi i hverdagen?

Ønsker du mer energi i hverdagen?

Anoe er utdannet helhetsterapeut, og vår nye samarbeidspartner. Hun kan bistå deg dersom du:
– Plages med langvarige smerter
– Ønsker mer energi i hverdagen
– Føler deg stresset
– Strever med ettervirkninger av covid – 19
– Ønsker å få mer ut av treningen din
Du treffer henne hos oss mandager kl 8 – 13 og onsdager kl 15 – 20. Ta kontakt i resepsjonen!

Egentrening i apparatsal/frivekt med veileder!

Egentrening i apparatsal/frivekt med veileder!

Har du ditt eget treningsprogram, men synes det kunne vært greit med litt veiledning mens du trener? Torsdager kl 11 – 12 vil en veileder være til stede og bistå deg ved behov. Oppstart 3. mars, påmelding på vanlig måte på timeplanen. Velkommen!

I februar kan du måle ditt oksygenopptak hos oss!

I februar kan du måle ditt oksygenopptak hos oss!

I februar har du en unik mulighet til å måle ditt maksimale oksygenopptak hos oss på Oppdal Treningssenter!
OxyFlow Testlab fra St. Olavs Hospital kommer på besøk til oss, og to erfarne treningsfysiologer da kan tilby å teste ditt maksimale oksygenopptak og evt også din laktatprofil.
Dette er en flott sjanse til å få den beste indikatoren på din fysiske prestasjonsevne og hjertehelse 😀
Testen utføres ved løping på tredemølle, og brukes jevnlig av toppidrettsutøvere, mosjonister og andre som ønsker et mål på sin fysiske form.
Vi kommer tilbake til nøyaktig dato, men trenger først og fremst å få kartlagt hvor mange som er interessert i å teste seg. Ikke-medlemmer er selvsagt også velkomne. Påmeldingsfrist innen 25.januar på mail til post@oppdaltreningssenter.no
Test av maksimalt oksygenopptak koster kr 799,-
Har du sett vårt nye slagord?

Har du sett vårt nye slagord?

Godt nyttår! Nå er tiden inne for å sette seg nye treningsmål! Med “Sprek inne, sprek ute” ønsker vi å legge til rette for å optimalisere og utfylle den treningen du liker å gjøre ute. Slik trenger du ikke å velge inne eller utetrening – vi sier ja takk begge deler 💪😅 Vi har laget en egen treningsmålvegg hvor du kan melde deg på en utfordring og starte treningsforberedelsene. Mulighetene ligger foran deg!
Årets julegave!

Årets julegave!

Gi en julegave som er både helsefremmende og miljøvennlig!

Vi selger gavekort på Personlig Trening og medlemskap!

PT 5 timer: 2000,- (ordinær pris 3000,-)
PT Duo: 3 timer 1800, (ordinær pris 2400,-)
Medlemskap i 1 måned: 599,- (ordinær pris 840,-)
Ta kontakt i resepsjonen 🙂

 

 

 

Styrkesirkel 45 onsdager kl 16.15

Styrkesirkel 45 onsdager kl 16.15

En time som inneholder styrke, utholdenhet, spenst og core. Det varierer om det brukes utstyr eller ikke. Vi jobber på ulike stasjoner, 30-45 sekunder på hver stasjon. Her kreves det verken takt eller rytme for å delta. Timen er for alle.

ÅPEN UKE OG FRI INNMELDING 13. – 19. SEPTEMBER!

ÅPEN UKE OG FRI INNMELDING 13. – 19. SEPTEMBER!

I uke 37 (13. – 19. september) kan alle ikke-medlemmer prøve oss kostnadsfritt i betjent åpningstid!

Ta med venner og familie, delta på våre gruppetimer eller tren på egenhånd. For påmelding til gruppetimer, ta kontakt i resepsjonen.

Alle som melder seg inn hos oss i løpet av denne uka, får FRI INNMELDING og sparer dermed kr 350,-

Velkommen til oss!

Gikk du glipp av høstens sterk mamma-kurs?

På grunn av stor etterspørsel på vårt Sterk Mamma-kurs kjører vi nå i gang nytt kurs med oppstart etter høstferien!

Her kan du få hjelp til å komme i form etter svangerskap og fødsel, med veiledning fra fysioterapeut Maren og jordmor Åshild.

Åshild og Maren brenner for at du skal lytte til kroppen din, få pusten til å spille på lag med deg og gi deg verktøy for å kjenne hvor sterk du er! Kurset vil inneholde målrettede øvelser som styrker bekkenbunn og resten av kroppen etter svangerskap og fødsel. Hver uke presenteres også et nytt mentalt fokusområde som sammen med treningen gjør deg til en sterk mamma!

 

Kurset går over 10 ganger med oppstart onsdag 20.oktober kl.12. Pris: Kr 1500 for 10 ganger. Påmelding fortløpende på mail til post@oppdaltreningssenter.no. Maks 12 deltakere, førstemann til mølla!

KURSET ER NÅ FULLBOOKET!