Nyhetsarkiv

Vervekampanje!

Vervekampanje!

I perioden 12. april – 31. mai har vi VERVEKAMPANJE her hos oss. Verv en eller flere venner, og få like mange måneder gratis trening som antall venner du verver.

Både du og den/de du verver er med i trekningen av en flott sykkel fra Sport1 Oppdal 🙂

Kampanjen fordrer at den du verver tegner medlemskap med månedsavdrag på avtalegiro, gjelder ikke klippekort.

Blir du vervet av en venn? Meld deg inn ved å ta direkte kontakt med oss, eller via vår nettinnmelding. Dersom nettinnmelding benyttes, gi oss beskjed på mail om hvem du er vervet av.

Vi har ingen bindingstid 🙂

Påska ved Oppdal Treningssenter

Påska ved Oppdal Treningssenter

Treningssenteret er betjent til og med onsdag 31. mars kl 12.

I perioden skjærtorsdag – 2. påskedag er senteret ubetjent. Vi kjører gruppetimer til og med onsdags kveld, og i tillegg har vi satt opp en time skjærtorsdag og en time 2. påskedag 🙂

Vi ønsker alle sammen ei riktig god påske!

Nå åpner vi igjen!

Nå åpner vi igjen!

Fra og med i morgen tidlig (torsdag 25. mars) kl 05.00 er treningssenteret igjen åpent. Etter nye nasjonale retningslinjer vil senteret foreløpig kun være åpent for medlemmer som er hjemmehørende i Oppdal Kommune. Det betyr at medlemmer med hytte-abonnement ikke vil kunne komme inn, og vi vil heller ikke selge påskekort/ukeskort/dropin til personer hjemmehørende i andre kommuner. Disse bestemmelsene gjelder fram til 12. april. Innendørs gruppetimer går som vanlig med 2 meters avstand mellom deltakerne. 2 meters avstand gjelder også ved egentrening.

Tusen takk for at dere hjelper oss å ivareta smittevern, med god håndhygiene og grundig vask av utstyr!

Soma Move onsdager kl 20.00!

Soma Move onsdager kl 20.00!

Bli med på ei herlig kveldsøkt hvor du får trent hele kroppen i en kombinasjon av styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon.

Velkommen!

Betjent åpningstid

Betjent åpningstid

Vi ser at mange av ungdommene våre ønsker å trene rett etter skoletid. For å ivareta alle på best mulig måte utvider vi betjent åpningstid til kl. 15.30 alle hverdager.

Velkommen 🙂

Snart åpner Krux Klatring!

Snart åpner Krux Klatring!

Snart åpner Krux klatring, og Oppdals befolkning får enda et aktivitetstilbud å glede seg over!

Dersom du er medlem i Krux Klatring, får du rabattert medlemskap hos oss.  Ta kontakt i resepsjonen.

Gruppetimer inne går nå som normalt

Gruppetimer inne går nå som normalt

Da har vi endelig fått godkjenning for å starte opp med gruppetimer inne igjen. Fra og med mandag 25.01 følger vi den ordinære timeplanen. Savner du utegruppetimer? Vi starter opp med en utetime i uka nærmere våren.

Timeplanen finner du her

Gruppetimer uke 3

Gruppetimer uke 3

Alle ordinære gruppetimer utgår i uke 3!

Anbefalingene fra Oppdal Kommune om å avlyse alle gruppetimer videreføres. Vi setter opp noen UTE-gruppetimer, påmelding via app eller hjemmesiden vår . Ønsker du et eget treningsopplegg og veiledning så ta kontakt i respesjonen! Dette hjelper vi deg selvfølgelig med.

Puls&Pust – Ny time på timeplanen!

Puls&Pust – Ny time på timeplanen!

Puls & Pust er en lavterskeltime som favner flere områder: I første del av timen trener vi til glad musikk med fokus på enkel styrke og puls. Deretter roer vi helt ned og flytter fokus over på bevegelighet og pust.

Timen går torsdager kl 11 og passer for alle.