Nyhetsarkiv

Mer yoga på timeplanen!

Mer yoga på timeplanen!

Fjellyoga/Ashtanga tirsdager kl 17.30: En dynamisk form for yoga som gir styrke, fleksibilitet og klarhet. Passer for deg som har litt erfaring.

Vinyasa yoga onsdager kl 17.30: Fokuserer på å utvikle styrke og kraft gjennom dyp pust, kombinert med styrkende yogastillinger.

Yin yoga onsdager kl 18.40: En rolig yogaform hvor stillingene holdes lenge. Passer fint for deg som ikke har så mye erfaring med yoga fra før.

Yoga nybegynner torsdager kl 1900: En yogatime som passer for deg som aldri har prøvd yoga før, og for deg som liker rolig yoga.

Velkommen!

Mor & mini

Mor & mini

Fra midten av februar setter vi inn 2 timer for deg som er nybakt mamma!

Ta med deg babyen eller kom alene.

Mandager kl 11.00: Mor&Mini Styrke

Onsdager kl 12.00: Mor&Mini Mobilitet

YOGA-KURS

YOGA-KURS

Start året mykt med yoga-kurs ved Oppdal Treningssenter!

Bli med å utforske hva yoga er og hva yoga kan gjøre for deg og din helse i hverdagen – der du er i livet akkurat nå. Yoga er for alle – og yoga handler ikke om å prestere, men om å finne indre ro og bare være.

Oppstart: Tirsdag 31.januar kl.19:00. Kurset går over 7 uker, og hver kurskveld varer i 2 timer.

Kurset inneholder:

  • innføring i grunnleggende yogaøvelser
  • Restituerende yogapraksis
  • Pust og tilstedeværelse
  • Meditasjon
  • Fysiske og mentale aspekter ved yoga

Kursholdere:

Ingunn Bakke, utdannet ved Norsk Meditasjon- og yogaskole.

Turid Lauritzen, mange års erfaring som yogainstruktør

Anoe Geleen, helhetsterapeut

Pris; 1600,- for medlemmer ved Oppdal Treningssenter, 2100,- for ikke-medlemmer.

Påmelding til post@oppdaltreningssenter.no innen 24.januar.

12 plasser, førstemann til mølle-prinsippet gjelder.

 

Prisendring fra og med 20.01.2023

Prisendring fra og med 20.01.2023

Avtalegiro ordinær: 530,- pr mnd

Avtalegiro student/ufør: 420,- pr mnd

Avtalegiro senior 62+: 449,- pr mnd

Avtalegiro bedrift: 480,- pr mnd

Avtalegiro ungdom (15 – 19): 365,- pr mnd

Avtalegiro hytte/pendlermedlemskap: 299,- pr mnd

MEMBRO! – Ny app, nye muligheter!

MEMBRO! – Ny app, nye muligheter!

Vi har gått over til en ny app som heter MEMBRO. Denne fungerer som den gamle appen, men gir flere muligheter. Som tidligere, kan du lese våre nyheter og melde deg av og på timer. I tillegg har du mulighet til å laste ned mobil adgang til treningssenteret. Dersom du aktiverer mobil adgang, kan du låse deg inn på senteret, registrere besøk og bekrefte oppmøte på gruppetimer med telefonen! Du trenger altså ikke lenger adgangskort dersom du har mobil adgang. Vi ønsker at alle laster ned den nye appen vår, da den gamle sakte men sikkert vil slutte å fungere. Du velger selv om du vil fortsette med adgangskort, eller om du vil gå over til mobil adgang til senteret.

SAL-KONKURRANSE 5.DESEMBER – 5.MARS

SAL-KONKURRANSE 5.DESEMBER – 5.MARS

Delta på minimum 25 gruppetimer i gruppesalen eller i yogarommet i perioden 5.desember 2022- 5.mars 2023, og bli med på trekningen av et par flotte sko fra Sport 1 Oppdal til en verdi av inntil 3000,-.
Du holder selv oversikt over antall sal-timer du har deltatt på, og gir beskjed i resepsjonen når du har deltatt på 25 timer. Sykkeltimer teller ikke.

DETTE BLIR GØY!!

YOGAKURS HØST 2022

YOGAKURS HØST 2022

Til høsten blir det yogakurs hos oss! Det blir et grunnkurs som går over 7 uker og avsluttes med en «yogahelg». Kurset vil passe for alle, enten yoga er helt nytt for deg, eller du er godt kjent med det fra før. Mer info og påmelding medio august.

Sommerkort!

Sommerkort!

Er du student og ønsker å trene hos oss i sommer? I perioden 10. mai – 20. august kan du kjøpe sommerkort til kr 470,- pr mnd. Kortet kan kjøpes på vår hjemmeside under fanen Bli Medlem eller i resepsjonen. Velkommen til oss!

Sommer-konkurranse!

Sommer-konkurranse!

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å holde formen ved like i sommer! Gjennomfør minimum 10 treningsøkter (gruppetimer eller individuelt) i perioden 1.juli – 20.august, og bli med i trekningen av treningssko – eller klær til en verdi av kr 2000,-! Treningsøktene dokumenteres ved at du skanner kortet ditt i resepsjonen. Dersom du ikke er i Oppdal i konkurranse-perioden, kan du notere deg datoer for treningsøktene dine, og bli med i trekningen likevel. (Du må uansett ha aktivt medlemskap hos oss for å delta.)
PS! Vi kjører gruppetimer i hele sommer! 🙂

Zumba-Party!

Zumba-Party!

Endelig blir det ZUMBA-PARTY igjen!! Onsdag 6. april tyvstarter vi påska med en heidundrende dansefest kl 18 – 20. Det blir premietrekning, fengende rytmer, stor stemning, svette og danseglede – og selvsagt servering av appelsiner, solo og kvikklunsj underveis 😉
Påmelding på vanlig måte på timeplanen. Vi gleder oss!!

Ønsker du mer energi i hverdagen?

Ønsker du mer energi i hverdagen?

Anoe er utdannet helhetsterapeut, og vår nye samarbeidspartner. Hun kan bistå deg dersom du:
– Plages med langvarige smerter
– Ønsker mer energi i hverdagen
– Føler deg stresset
– Strever med ettervirkninger av covid – 19
– Ønsker å få mer ut av treningen din
Du treffer henne hos oss mandager kl 8 – 13 og onsdager kl 15 – 20. Ta kontakt i resepsjonen!

Egentrening i apparatsal/frivekt med veileder!

Egentrening i apparatsal/frivekt med veileder!

Har du ditt eget treningsprogram, men synes det kunne vært greit med litt veiledning mens du trener? Torsdager kl 11 – 12 vil en veileder være til stede og bistå deg ved behov. Oppstart 3. mars, påmelding på vanlig måte på timeplanen. Velkommen!

I februar kan du måle ditt oksygenopptak hos oss!

I februar kan du måle ditt oksygenopptak hos oss!

I februar har du en unik mulighet til å måle ditt maksimale oksygenopptak hos oss på Oppdal Treningssenter!
OxyFlow Testlab fra St. Olavs Hospital kommer på besøk til oss, og to erfarne treningsfysiologer da kan tilby å teste ditt maksimale oksygenopptak og evt også din laktatprofil.
Dette er en flott sjanse til å få den beste indikatoren på din fysiske prestasjonsevne og hjertehelse 😀
Testen utføres ved løping på tredemølle, og brukes jevnlig av toppidrettsutøvere, mosjonister og andre som ønsker et mål på sin fysiske form.
Vi kommer tilbake til nøyaktig dato, men trenger først og fremst å få kartlagt hvor mange som er interessert i å teste seg. Ikke-medlemmer er selvsagt også velkomne. Påmeldingsfrist innen 25.januar på mail til post@oppdaltreningssenter.no
Test av maksimalt oksygenopptak koster kr 799,-
Har du sett vårt nye slagord?

Har du sett vårt nye slagord?

Godt nyttår! Nå er tiden inne for å sette seg nye treningsmål! Med «Sprek inne, sprek ute» ønsker vi å legge til rette for å optimalisere og utfylle den treningen du liker å gjøre ute. Slik trenger du ikke å velge inne eller utetrening – vi sier ja takk begge deler 💪😅 Vi har laget en egen treningsmålvegg hvor du kan melde deg på en utfordring og starte treningsforberedelsene. Mulighetene ligger foran deg!