Oppdal Treningssenter kan tilby en stor og luftig kondisjon- og apparatavdeling, samt flere avdelinger for frivektstrening. Vi har også en egen avdeling for tøyning og matte-trening. Av utstyr har vi i stor grad satset på topp-merket Technogym.

Av kondisjonsutstyr har vi 6 topp-tredemøller fra Technogym. Tre av tredemøllene er av typen Run Excite 1000, som er en av verdens mest brukte og verdsatte tredemøller. Disse har en såkalt «adaptive running surface” som betyr at underlaget tilpasser seg din vekt, og på den måten gir hver enkelt løper best mulig løpsopplevelse. Vi har også to ro-apparater, to ellipsemaskiner, tre ergometersykler og en stakemaskin. Noe for enhver smak!

Våre apparater for styrketrening er også fra Technogym og av topp kvalitet. De er enkle og trygge i bruk, lette og stille inn og passer både for deg som er nybegynner og for deg som er godt vant med styrketrening.

I frivektsarealet vårt finner du alt du trenger av knebøystativ, manualer i alle vektklasser, kettlebells, Cable Cross, olympiske vektstenger og HexBar.