Kettle Bell

Kettle Bell

kettlebell

Gruppetime

Kettlebells er et supert treningsredskap. Timen vil gi deg trening med styrke, kondisjon og eksplosivitet. I alle øvelsene kan du selv velge belastning og du vil bli veiledet gjennom et variert program med repetisjoner, intensitet og hviletid av en engasjert instruktør. 

 

BasisBall Senior

BasisBall Senior

BasisBall senior

Gruppetime

Hovedfokuset i treningsøktene er allsidig og funksjonell basistrening. Enkelt og gøy. Ingen koreografi, kun øvelser.

Gjennom BasisBall treningen vil du raskt merke bedre kroppskontroll; du blir mer mobil, lettere å koordinere bevegelser, får bedre balanse og kjernekontroll. Denne treningsformen er skadeforebyggende og noe av det beste du kan gjøre for kroppen din for å utvikle din fysiske kapasitet.

 

Seniortrim

Seniortrim

Seniortrim

Gruppetime

Seniortrim er en time vi trener både kondisjon, styrke, balanse og smidighet. Alle kan delta på timen fordi du bestemmer tempo og nivå selv. 

Seniortrim er ei morsom, trygg og variert treningsøkt til trivelig musikk. Her er det rom for både tullprat og latter, samtidig som vi trener.

Basisball

Basisball

BasisBall

Gruppetime

Basisball 

BasisBall 45 er trening med vektball med håndtak. Her får man trent hele kroppen, med fokus på utholdende og eksplosiv styrke gjennom funksjonelle øvelser. Man styrer tempoet selv, og velger selv hvor tung ball man vil jobbe med. Denne timen passer for alle, og brukes blant annet som skadeforebyggende trening.

Core

Core

Core

Gruppetime

Core

Core 30 er trening av mage/rygg/kjernemuskulatur. Enkle øvelser som skal styrke kroppen innenfra og ut. Det anbefales at du kommer oppvarmet til timen. Timen passer for alle.