Yoga Nybegynner

Yoga Nybegynner

Yoga Nybegynner

Gruppetime

Yoga er med å gjøre deg mykere, smidigere og sterkere samtidig som du øker bevisstheten omkring din egen kropp gjennom konsentrasjon og pust. Yoga Nybegynner er en yoga-time som passer for deg som aldri har prøvd yoga før, eller som synes yoga Vinyasa kan bli litt i tøffeste laget. Den passer også for deg som bare ønsker en litt roligere yogatime

Yoga Nybegynner

Yoga Vinyasa

Yoga Vinyasa

Gruppetime

Yoga er med å gjøre deg mykere, smidigere og sterkere samtidig som du øker bevisstheten omkring din egen kropp gjennom konsentrasjon og pust. Yoga Vinyasa er også kjent som dynamisk yoga eller poweryoga. Flyt er stikkordet her. Du beveger deg sømløst fra én positur til den neste. Timen bedrer pusteteknikken samtidig som du blir sterkere og mer fleksibel.

Soma Move

Soma Move

Soma Move

Soma Move omfatter både styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon. Soma Move bygger på en intensjon om å gjøre effektive, sammenhengende (“flow”) bevegelser for å fremme en naturlig, funksjonell og veltrent kropp. Man jobber i eget tempo, ut fra eget nivå og man leker med bevegelsene på matten!