Yoga Nybegynner

Yoga Nybegynner

Yoga Nybegynner

Gruppetime

Yoga er med å gjøre deg mykere, smidigere og sterkere samtidig som du øker bevisstheten omkring din egen kropp gjennom konsentrasjon og pust. Yoga Nybegynner er en yoga-time som passer for deg som aldri har prøvd yoga før, eller som synes yoga Vinyasa kan bli litt i tøffeste laget. Den passer også for deg som bare ønsker en litt roligere yogatime

Soma Move

Soma Move

Soma Move

Soma Move omfatter både styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon. Soma Move bygger på en intensjon om å gjøre effektive, sammenhengende («flow») bevegelser for å fremme en naturlig, funksjonell og veltrent kropp. Man jobber i eget tempo, ut fra eget nivå og man leker med bevegelsene på matten! 

 

Nakke/ skulder

Nakke/ skulder

Nakke/ skulder

Gruppetime

Nakke/ skulder er en time som er tilpasset deg med plager i nakke/skulder-området. Timen ledes av fysioterapeut og kiropraktor og har som mål å skape en mer robust og mindre smertepreget skulderbue. Timen varer i 30 minutter og du trenger ikke å møte i treningstøy.

Mobilitet

Mobilitet

Mobilitet

Gruppetime

Mobilitet

Mobilitet er også kjent som bevegelighetstrening. Dette er en time med fokus på å myke opp muskulatur og bindevev for å få økt bevegelighet. Det anbefales at du kommer oppvarmet til timen.

Yoga Nybegynner

Fjell-Yoga

Fjell-yoga (vinyasa)

Gruppetime

Yoga er med å gjøre deg mykere, smidigere og sterkere samtidig som du øker bevisstheten omkring din egen kropp gjennom konsentrasjon og pust. Yoga Vinyasa er også kjent som dynamisk yoga eller poweryoga. Flyt er stikkordet her. Du beveger deg sømløst fra én positur til den neste. Timen bedrer pusteteknikken samtidig som du blir sterkere og mer fleksibel. Fjell-yoga er timen for deg som vil holde deg sterk og smidig nok til å kunne leke i fjellet, eller på annen måte nyte naturens gleder.