Basisball RAW

Basisball RAW

BasisBall RAW

Gruppetime

Basisball RAW

BasisBall Raw 45 er trening med vektball med håndtak. Her får man trent hele kroppen, med fokus på utholdende og eksplosiv styrke gjennom funksjonelle øvelser. Man styrer tempoet selv, og velger selv hvor tung ball man vil jobbe med. Denne timen passer for alle, og brukes blant annet som skadeforebyggende trening.

Spinning

Spinning

Spinning

Gruppetime

Spinning

Her sykler vi sammen til motiverende musikk på spesialbygde ergometersykler. Erfarne og godt trente syklister kan sykle side om side med nybegynnere og få like godt utbytte av treningen. Løypeprofilen vi skal gjennom vises på storskjerm, og her kan du også følge med din egen puls dersom du ønsker det. Timen passer for alle som liker å sykle.

Hjertetrim/Seniortrim

Hjertetrim/Seniortrim

Hjertetrim / Seniortrim

Gruppetime

Hjertetrim

Hjertetrim er en time som er tilpasset deg som har eller har hatt hjertesykdom, eller er i risikosonen for å utvikle dette. Vi følger Ullevål-modellen for hjertetrening, og timen ledes av fysioterapeut med lang erfaring innen trening av hjertepasienter. Vi trener både kondisjon, styrke, balanse og smidighet.

 

Seniortrim

Seniortrim er ei morsom, trygg og variert treningsøkt til trivelig musikk J Her er det rom for både tullprat og latter, samtidig som vi trener både styrke og utholdenhet.

Basisball CenterCore

Basisball CenterCore

Basisball CenterCore

Gruppetime

BasisBall Center Core

BasisBall Center Coire 45 er trening med vektball med håndtak. Her har vi fokus på kjernemuskulatur, bevegelighet og balanse for å sikre grunnlaget for en sterk og funksjonell kropp. Du styrer tempoet selv, og velger selv hvor tung ball du vil jobbe med. Denne timen passer for alle, og brukes blant annet som skadeforebyggende trening.