Styrke helkropp

Styrke helkropp

Dette er en time hvor du får styrket hele kroppen- slik at du kan gjøre enda mer av det du ellers trives med! Timen baserer seg på mange repetisjoner, noe som gjør muskulaturen mer utholdende. Timen passer for alle som liker å bevege seg og svette litt – både inne og ute. 

WOD: Workout Of the Day

WOD: Workout Of the Day

WOD: Workout Of the Day

Gruppetime
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/233654719?title=0&byline=0&portrait=0" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

WOD: Workout Of the Day

Wod er en time som består av funksjonell og variert styrke- og utholdenhetstrening med høy intensitet. Timen passer for deg som har trent litt fra før, og ønsker litt ekstra utfordringer.

Step/Styrke

Step/Styrke

Step/Styrke

Gruppetime
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/233654514?title=0&byline=0&portrait=0" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Step/Styrke

Step/Styrke er en kombinasjonstime. Her får du trent kondisjon med enkle trinn på step-kasse og styrke med bruk av egen kropp, vektskiver og vektstang. En morsom og effektiv effektiv time som passer for alle.

Bårds Bootcamp

Bårds Bootcamp

BÅrds Bootcamp

Gruppetime
BootCamp

BootCamp er også kjent som sirkeltrening. Her trener vi på stasjoner, og du styrer selv tempo. Du får trent både styrke og kondisjon ut i fra eget nivå. Timen passer for alle som liker å bli litt svette.

Sykkel

Sykkel

Sykkel

Gruppetime

Sykkel

Her sykler vi sammen til motiverende musikk på spesialbygde ergometersykler. Erfarne og godt trente syklister kan sykle side om side med nybegynnere og få like godt utbytte av treningen. Løypeprofilen vi skal gjennom vises på storskjerm, og her kan du også følge med din egen puls dersom du ønsker det. Timen passer for alle som liker å sykle.